Hoe werkt het?

Onze verse, ambachtelijke en rijkelijk belegde broodjes zijn er voor u en uw personeel, om zo écht even te genieten van de welverdiende pauze, of ‘gewoon’ als lunch tussendoor. Het enige wat u hoeft te doen, is het plaatsen van de bestelling, en de broodjes (op het door u aangegeven moment) in ontvangst te nemen; we komen de broodjes gewoon brengen, gratis! Onze ‘Bakwagen’ bezorgt de broodjes van maandag tot vrijdag, waarbij u de tijd zelf kan bepalen.

Het plaatsen van de bestelling is erg gemakkelijk en kan zowel telefonisch op telefoonnummer 06-39568715 als via onze website www.debakwagenzakelijk.nl.

Er is géén minimale of maximale afname, u bestelt precies zoveel als u en uw personeel willen. Heeft u vragen of speciale wensen betreffende onze broodjes of dienst? We denken graag met u mee!

Uw bestelling dient uiterlijk 24 uur van tevoren bij ons bekend te zijn. Dit is voor zowel telefoon als via onze website.

Is er sprake van spoed? Geen probleem! Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen u graag!

Betaling kan zowel contant, per pin of via factuur. Dit kunt u aangeven tijdens het telefonisch bestellen, of in het opmerkingen-veld (via de website).